~Szárnyak (Laurel #1)

Írta: Aprilynne Pike
Kiadás éve: 2010
Oldalak száma: 268
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A mű eredeti címe: Wings
Értékelés: *****


Tündérszerelem című könyv után nagyon jó ezt olvasni, ugyanis ami Cyn Balog könyvében nincs benne, azt Aprilynne megírta a saját sorozatában.
Ez egy négy részes sorozat (Szárnyak, Varázsigék, Illúziók, Elrendelve) első része a tündérekről. De nem az 5 cm nagyságú, hegyes fülű, repülő lényekről.

Saját rövid leírás:
Laurelt kiskorában (emberévek szerint 3 évesen) átvitték a kapun, hogy egy család tagja legyen, és később megörökölje a földet, ami Avalon kapuját birtokolja.
Most 15 évesnek számít, első éves gimis és egészen idáig (10 éven át) magántanuló volt, így nagy változás ez az életében. Vegánnak mondja magát, mert nem eszik mást, csak gyümölcsöt és zöldséget. Kedvenc itala a Sprite (angolul tündért, manót jelent), ezen kívül csak vizet és gyümölcslét fogad el. Se színű haja és szeme, tökéletesen szimmetrikus alkata magára vonzza a tekinteteket. Crescent City-be költözése után, első nap az iskolában David rögtön felfigyel különcségére, egyre többet "tanulnak" együtt, bíznak egymásban. Ez akkor jön jól Laurelnek, mikor felfedez a háta közepén egy göböt, amiből végül a legszebb dolog lesz, és csak David tud róla. Egy ideig.

Kedvenc szereplő: Tamani

Vélemény:
Szerintem ez az a sztori, ami jól vezeti,mutatja be a tündérek milétét.
Nekem sokkal érthetőbb volt Cyn könyve után, ezért így ajánlom neked is.

Javaslom
elolvasni azoknak, akik szeretik a misztikus dolgokat, lényeket, történeteket.

"Tipikus anyai jótanács. Cuki, őszinte és totál hasznavehetetlen."